ZyXEL USG1900 UTM BDL

ZyXEL USG 1900, USG Firewall med 1 år UTM Services, grå


När företag växer och nätverket utökas, kommer fler och fler användare och enheter samt nya applikationer som molnbaserade tjänster att ansluta sig till nätverket. Det betyder att tillgång till högt nätverk för hållbart företag, mer Wi-Fi på arbetsplatsen och aktuella regler för applikationsanvändning är ivriga. Utan en effektiv lösning för att styra, optimera eller blockera sociala och några andra webbapplikationer riskerar företagen inte bara att förlora produktiviteten utan också exponera företagsnätverket för nya hot.


Den nya ZyXEL USG Extreme-serien är Next Generation Firewalls (NGFW) som är utformad för att leverera hög tillgänglighet, skydd mot skadliga program och konsoliderad policyhantering för medelstora till stora företag och campus. ZyXEL USGs tillhandahåller WAN och VPN-belastningsbalansering och failover säkerställer icke-ständig kommunikationskommunikation, samtidigt som man integrerar bestin-ras anti-virus, anti-spam, innehållsfiltrering och applikationsintelligenssteknik för effektiv applikationsoptimering och omfattande nätverksskydd.


• Högpresterande, högvärde Next Generation Firewall (NGFW) för medelstora och stora företag och campus
• Anti-malware-skydd med brandvägg, antivirus, antispam, innehållsfiltrering, IDP, nästa generations applikationsunderrättelse och SSL-inspektion
• Robust SSL, IPSec och L2TP över IPSec VPN-anslutning och VPN High Availability (HA)
• En enhetlig säkerhetspolicy effektiviserar konfigurations- och hanteringsinsatserna
• Inbyggd WLAN-kontroller för centraliserad AP-hantering och enkel WLAN-skalbarhet på upp till 18 AP-enheter


Mått (BxDxH): 430x250x44mm
Vikt: 4,8 kg


ARTNR USG1900