Qnap TS-328

QNAP TS-238, NAS-kabinett, 3×2,5″/3,5″-platser, Realtek Quad-core ARM CortexA53 RTD 1296 1,4GHz CPU, vit
 
30 % av QNAP-användare väljer att bygga RAID 5-matriser för sina NAS för att få högre dataskydd, bättre systemprestanda och mer tillgängligt lagringsutrymme. TS-328 är QNAP:s första 3-facks NAS som gör att du kan bygga en RAID 5-matris på din NAS med minsta möjliga antal diskar. Driven av en Realtek fyrkärnig RTD1296-processer har TS-328 en minimalistisk design som enkelt passar in i ditt hem eller kommersiella utrymme. Med ett stort utbud av multimediaapplikationer, omkodningsfunktioner och säkerhetskopiering av filer samt synkronisering mellan olika enheter tillhandahåller TS-328 en mycket kostnadseffektiv lösning för lagring, säkerhetskopiering, filhantering och fildelning.


• Du behöver bara tre diskar för att bygga en säker RAID 5-matris på TS-328. Detta tillhandahåller optimerad lagringskapacitet och skydd mot att det blir fel på en disk.
• Har stöd för H.264/H.265-hårdvaruavkodning och omkodning som ger en jämnare videotittarupplevelse.
• Snapshots registrerar systemstatus och systemdata (inklusive metadata) i dess helhet. Om filer oavsiktligt raderas eller ändras kan du använda snapshots för att snabbt återställa data.
• Qfiling automatiserar organisering av filer och förbättrar arbetseffektiviteten i hög grad.
• Hybrid Backup Sync konsoliderar säkerhetskopierings- och synkroniseringsuppgifter till en enskild app; Qsync är en lättanvänd tjänst för synkronisering i realtid för datorer och mobila enheter.
• Ta foton eller spela in videor med Qphoto på din mobila enhet så laddas de automatiskt upp till TS-328.


Mått(BxDxH): 150×260,1x142mm
Vikt: 1,64kg


ARTNR TS-328