NETONIX Switch 8xGE PoE Ports 24/48VH Desk/Wall

Netonix WS-8-150DC WISP-omkopplare, seriell konsolport, 8xGBLAN PoE-portar, svart


Netonix WISP Switch-modellen WS-8-150-DC är konstruerad speciellt för WISP-industrin med ett robust chassi och utökat driftstemperaturområde. Den har ett enkelt men kraftfullt användargränssnitt som tillhandahåller mjukvarufunktionerna WISPs behöver i en växel.


Övervaka likspänning och ström i strömbrytaren från batterierna. Övervakar DC-matningstemperaturen med automatisk och programmerbar termisk avstängning.


Programmera omkopplaren för att stänga ned POOR-portar med låg prioritet när batterierna blir låga och att återställa dem när tillräckliga reserver återvänder eller när det upptäcker att laddningen har återupptagits från sol eller vind.


Om strömmen blir för låg kan den konfigureras att stänga av alla POE-portar och leda till din fjärrplats tills den upptäcker att sol- eller vindladdning har återupptas och tillräckliga reserver genereras.
du kan välja att köra batterierna hela vägen ner till 9V för att hålla tornet uppe eller stänga det i steg för att spara energi.


VARNING: Dessa omkopplare är inte konstruerade för att fungera på negativ 48V. Användning av -48V DC kommer att skada omkopplaren eftersom den inte har isolerad ingångsström.


• Tillverkad och monterad i Nordamerika
• Standard skrivbord / väggmontering
• Valbart Din Rail kit (ej inkluderad)
• Driftstemperatur -25 till 55 ° C
• Seriekonsolport
• Den totala aktuella användningen rapporteras


Mått (BxDxH): 44x178x191mm


ARTNR NTX-WS-8-150-DC