Jabra Speak 510 PC, Bluetooth-högtalartelefon, BT 3.0, USB, svart

Jabra Speak 510 PC, Bluetooth-högtalartelefon, Bluetooth 3.0, USB, svart

Konferenssamtal vart du än är, via datorn eller mobilen. Öka produktiviteten och behåll din fokus vart du än är med Jabra Speak 510, en prisbelönt enhet som är erkänd inom både ljudkvalitet och design. Med Bluetooth och en inbyggd USB-kabel kan du ansluta den till din dator, surfplatta, eller smartphone på några sekunder tack vare plug and play-lösningen och förvandla vilket rum som helst till det perfekta konferensrummet.

Perfekt att ta med sig! Jabra Speak 510 har en kompakt, innovativ design som låter dig multitaska på dina villkor. Vare sig man snabbt behöver sätta upp en telefonkonferens på ett kontor eller ta med den på resan i ett specialutformat skyddsfodral, är det enkelt att samarbeta.

Bra ljud för konferenssamtal och musik. Jabra Speak 510 har en 360-graders mikrofon som gör att alla kan höra och höras kristallklart från alla vinklar av högtalartelefonen. Men det är inte allt, du kan även använda Jabra Speak 510 för att lyssna på din musik när du behöver en paus. Ge dig själv möjligheten att göra skillnad på och utanför kontoret!

Förvaringsväska samt manual ingår i förpackningen.

Mått(BxDxH): 120x120x33mm.


ARTNR JABRA-138

Jabra Speak 510 PC, Bluetooth-högtalartelefon, BT 3.0, USB, svart