Jabra Rhythm in-ear headset, mic med svarsknapp, 1m kabel, svart

När du tar musiken med dig ut vill du inte kompromissa med ljudkvaliteten. Jabra Rhythm är ett trådbundet stereoheadset med allt du behöver för att kunna njuta av att lyssna på musik och prata i telefon.

Jabra Rhythm har stereoljud så att du hör varje låt rent och klart. Dränk ljudet från högljudda kollegor, tryckluftsborren utanför eller en ytterst gapig busspassagerare med Rhythms ljudisolerande öronsnäckor. Det blir som om du är i din egen värld, men ändå uppkopplad.

Slut på gapandet i blåsigt väder – Jabra Rhythm har en mikrofon med teknik som reducerar vindbruset och överför din röst högt och tydligt. Jabra Rhythms hörlurar är särskilt utformade för att passa ditt öras form och konturer så att passformen blir naturligare och bekvämare. Du kan välja mellan tre storlekar på öronsnäckorna så att du hittar rätt passform för dig oavsett storleken på dina öron.

Styr din musik utan att sträcka dig efter telefonenDu kan skippa låtar och svara på samtal direkt från mikrofonen. Du kan använda headsetet till din iPhone, BlackBerry eller andra enheter (mp3-spelare, laptop, etc.) som är utrustade med ett 3,5 mm-uttag.


ARTNR JABRA-107

Jabra Rhythm in-ear headset, mic med svarsknapp, 1m kabel, svart