WEISTEK, IdeaWerk 3D-skrivare för objekt upp till 150x150x140mm i PLA-plast. Vit.

Med IdeaWerk 3D-skrivare kan du själv skapa många av de småprylar du behöver eller bara vill ha. Det är mest fantasin som sätter begränsningarna här. Gör som du vill!

3D-skrivaren levereras som ett kit i med 4 delar, där bottenplattan, ramen, skrivarplattan samt skrivhuvudet behöver monteras. Det görs enkelt på några minuter. Därefter är det bara att installera mjukvaran som finns på det medföljande minneskortet och noggrant kalibrera utrustningen så att skrivarplattan sitter plant och på korrekt avstånd från skrivarhuvudet.

När detta är gjort är du redo för det roliga. Dels kan du skapa helt egna modeller, dels kan du hämta färdiga modeller på nätet som andra sparat upp. Reservdelar till bilen, skräddarsydda mobilskal, prydnadsföremål, eller vad som helst. Skrivaren skriver ut plast med 0,18mm precision i tunna lager och kan skapa objekt upp till maxstorleken 150x150x140mm.

3D-skrivaren ansluts med USB till datorn, men kan även arbeta fristående och då enkelt hanteras med hjälp av pekskärmen (3,5″). Det kan vara praktiskt om man vill att den skall stå för sig själv i ett separat rum och ostört skriva ut modellerna.

Det följer med en rulle vit PLA-plast. Vi har flera andra färger som tillbehör.
Fungerar med Windows XP, Vista,7, 8 samt Mac OSX 10.8.5-10.9.0

Mått (BxHxD) 298x403x221mm


ARTNR IDEAWERK-KIT

WEISTEK, IdeaWerk 3D-skrivare för objekt upp till 150x150x140mm i PLA-plast. Vit.