TP-Link HS100P2

TP-Link Wi-Fi Smart Plug HS100P2, 2xadaptrar, Amazon Echo/Kasa, vit


Smart-pluggarna är lätta att installera och gör det ännu enklare att hantera dina hushållsapparater överallt i världen med din smartphone. Med din smartphone kan du enkelt stänga av lamporna och andra enheter i vardagsrummet utan att gå ut ur sängen eller bekvämt schemalägga alla lampor att gå av vid midnatt.


Smart Plug-designen är inspirerad av en modern känsla, både enkel och elegant, så att den sömlöst smälter in med befintlig inredning. Smart-pluggarna ger dig lugn och ro med funktionen Count Down Timer, som automatiskt stänger av anslutna hushållsapparaterna om du har satt en tidsgräns.


• Fjärråtkomst – Kontrollenheter som är anslutna till Smart Plug-enheten, var du än har internet, använder den kostnadsfria Kasa-appen på din smartphone.
• Schemaläggning – Planera Smart Plug för att automatiskt slå på och stänga av strömelektroniken efter behov, som att inställningsljuset ska komma i skymning eller stänga av vid soluppgången.
• Away Mode – Slår på och av enheterna vid olika tidpunkter för att ge utseendet att någon är hemma.
• Amazon Echo Voice Control – Amazon Echo (säljs separat) låter dig styra enheter som är anslutna till Smart Plugs bara med hjälp av din röst.


Mått (BxDxH): 66,3x77x100,3mm
Vikt: 131,8 g


ARTNR HS100P2