allocacoc PowerCube Remote inkl fjärr

allocacoc PowerCube Remote Original- Grenuttag med batterifri fjärrkontroll, 4xCEE 7/4, 1xCEE 7/7 anslutning, petskyddade kontakter, vit/orange


PowerCube Remote är ett grenuttag med fyra uttag och en fjärrkontroll. Fjärrkontrollen är helt batterifri och genererar det den själv behöver när den stora orangea knappen trycks in. Knappen fungerar precis som en vanlig on-/off-switch men är fler PowerCube ihop parade med samma fjärrkontroll kan man dubbeltrycka på knappen för att stänga av alla PowerCube.


Ett scenario kan vara att du vill tända alla bords- och golvlampor i vardagsrummet från t.ex. hallen när du kommer hem på kvällen. Väl inne i vardagsrummet kan du trycka på en annan fjärrkontroll för att stänga av de tända lamporna men sätta igång strömmen till din TV. När det är dags att lägga sig så kan en sista fjärrkontroll stänga av alla PowerCube som är parade med just den fjärrkontrollen.


• Batterifri fjärrkontroll med en räckvidd på upp till 20 meter.
• 4 eluttag
• Praktiskt bordsfäste
• Maxbelastning 3680W, 16A


PowerCube Remote Original, fjärrkontroll, bordsfäste och 2xsjälvhäftande kuddar för bordsfästet medföljer i förpackningen.


ARTNR GT-617

allocacoc PowerCube Remote inkl fjärr