Sonos PLAY 3, Högtalare som använder sig av WLAN, 2,4GHz, svart

Sonos PLAY:3, Högtalare som använder sig av WLAN, 802.11b/g 2,4GHz, svart


PLAY:3 använder tre förstklassiga, digitala förstärkare tillsammans med tre högtalare för att leverera fantastiskt ljud till alla rum. Det trådlösa musiksystemet ger ett rent, genuint ljud som är perfekt för att fylla praktiskt taget vilket rum som helst i hemmet med musik. Baselementet ger kraftfulla, låga toner medan två mellanregisterhögtalare och en diskant fyller ut ljudet.


Förstklassiga, kraftfulla förstärkare med fantastiskt ljud som är lätta och energieffektiva både i standby och vid användning. Två mellanregisterhögtalare säkerställer trogen återgivning av mellanregisterfrekvenser som är avgörande för korrekt uppspelning av röster och instrument. Gör två PLAY:3 till separata vänster och höger kanalhögtalare för att skapa bredare, större och djupare ljud!


Sonos fungerar sömlöst med de flesta musiktjänster, inklusive Pandora, Spotify, Deezer och Soundcloud. En komplett lista finns här


Obs! Formaten Apple ”Fairplay”, WMA DRM och WMA Lossless stöds för närvarande inte. Tidigare köpta Apple ”Fairplay” DRM-skyddade låtar kan uppgraderas.


Mått(BxDxH): 268x132x160mm


ARTNR DEL1005493

Sonos PLAY 3, Högtalare som använder sig av WLAN, 2,4GHz, svart