Parrot Bebop & Skycontroller- Avancerad Quadcopter med 14 MP kamera, GPS och sändare med en räckvidd på 2 kilometer, blå

Riktigt häftig quadcopter med en sändare minst lika häftig. Parrot Bebop har allt man kan önska sig från en quadcopter. Flygtid på hela 22 minuter, GPS, 14 MP kamera som stabiliserar bilden i alla ledder (3-axis), accelerometer, gyroskop, magnetometer och ultraljudssensor, men det bästa av allt är nog ändå att du med en Android, iOS eller Windows Phone (smartphone/surfplatta) har möjlighet att använda den som en viewfinder. Se hela resan i realtid på din smartphone eller surfplatta!

Via appen PreFlight har du som operatör möjligheten att vinkla kameran oberoende från quadcopterns rörelse (180°), du kan när som helst ta stillbilder med en upplösning på 4096×3072 pixlar, se realtidsinformation så som hastighet, altitud, signalstyrka och batterikapacitet. Du har även möjlighet att fördefinera en flygrutt och är du osäker på vart Bebop befinner sig så är det bara trycka på Return Home-knappen så landar Bebop på samma plats som den starta.

• Quadcopter med 14 MP kamera.
• Full HD inspelning i 30 fps (H.264)
• 22 minuter flygtid.
• 3-axis gyroskop, magnetometer och accelerometer.
• GNSS (GPS + GLONASS).
• 300 meter räckvidd vid användning av en smartphone/surfplatta. Hela 2km med Skykontroller.
• Open Source SDK.

Parrot Bebop Drone, Skycontroller, 3xLi-Po batterier, 1xbatteriladdare, USB-kabel, 4xextra rotorblad + verktyg, halsrem, solskydd och snabbstartsguide ingår i förpackningen.

Mått Bebop drone(BxDxH): 320x280x36mm
Vikt Bebop drone: 410 gram
Mått Skycontroller(BxDxH): 370x230x190mm
Vikt Skycontroller: 1550 gram


ARTNR DEL1005085

Parrot Bebop & Skycontroller- Avancerad Quadcopter med 14 MP kamera, GPS och sändare med en räckvidd på 2 kilometer, blå