Bose OE2i Audio-Headphone Black, with Apple controls

IE2-hörlurarna återger musiken med större omfång och mer realism än de flesta öronsnäckor. En ändrad portutformning tillsammans med Boses patenterade TriPort -teknologi, ger en fylligare ljudprestanda med ökad detaljrikedom i musikens högre register. Klarare ljud, även med hög volym – ett helhetsintryck du skulle förvänta dig från betydligt större hörlurar.

Patenterade StayHear-silikonproppar ger bättre stabilitet när du tränar och rör dig mycket. Avancerade material och en utformning som gör att vingarna på StayHear-propparna bekvämt passas in i ytterörat och propparna vilar naturligt och stabilt i örat. Propparna är tillgängliga i tre olika storlekar för att sitta bekvämt i timtal. StayHear -propparna är utformade för att sitta fast ordentligt på själva hörlurarna. De skapar överlag en bättre musikupplevelse när du är på språng och rör dig mycket.

Bose IE2-hörlurarna är mer tåliga än någonsin, tack vare avancerade material, konstruktionen och sättet de är tillverkade på – allt detta gör tillsammans att du kan lyssna länge utan problem. Varje par genomgår hårda tester för att se till att de når upp till Bose standarder för prestanda och hållbarhet

Bose IE2 hörlurar är utformade specifikt för att användas tillsammans med MP3-spelare, bärbara datorer och portabla CD-spelare. Sladden har en vinklad kontakt som passar spelare med försänkta hörlurskontakter.

Upplev mer detaljerad musik med hörlurar som sätter en ny standard för mjuk och mer naturlig ljudkvalitet. Avancerad Bose -produktutformning och hållbara material resulterar i hörlurar som håller länge.

Den bekväma in-ear-utformningen på Bose patenterade StayHear -proppar ger ökad stabilitet vid träning och annan fysisk aktivitet. Med de mjuka silikonpropparna som vilar i dina öron är IE2-hörlurarna konstruerade för att bekvämt lyssna på musik i timtal. Ett praktiskt och kompakt etui för förvaring och skydd av hörlurarna medföljer.


ARTNR DEL1001292

Bose OE2i Audio-Headphone Black, with Apple controls