ASUS ROG Centurion gaming headset

ASUS ROG Centurion Gaming Headset, 10 individuella element, 7.1, USB-audio station, 3m kabellängd, svart


ROG Centurion 7.1 spelheadset med 10 diskreta drivers, digital mikrofon, Hi-Fi hörlursförstärkare och USB-ljudstation. ROG Centurion är ett premium 7.1 spelheadset med surroundljud, med 10 diskreta drivers för fantastiskt ljud och exakt positionering. Dessutom har det en brusreducerande digital mikrofon, för kristallklar röstkommunikation. Headsetet har en Hi-Fi hörlursförstärkare märkt ESS, för att leverera realistiska och effektfulla ljud, som gör spelet levande. Den medföljande plug-and-play USB-ljudstationen ger dig omedelbar och fullständig kontroll över din ljudupplevelse, för överlägset ljud och en självklar fördel på slagfältet.


Få total kontroll med ROG Centurion plug-and-play USB-ljudstation, ett USB-ljudkort med ENC-teknik, som effektivt tar bort bakgrundsljud, bra spektrumprofiler för spelljud, plus en hörlursförstärkare. Med den dedikerade, brytardrivna högtalarutgången kan du enkelt växla ljudet från headset till högtalare, utan att headsetet behöver kopplas ur.


• 32 Ohm
• Frekvensomfång hörlurar: 20Hz – 20kHz
• Element(neodymium):
  Front: 40mm
  Subwoofer: 40mm
  Center: 30mm
  Sidorna: 20mm
  Bak: 20mm
• Frekvensomfång mikrofon: 50Hz – 12kHz
• Känslighet mikrofon: -26dB
• Kabel: Tygbeklädd kabel (headset-kabel 1,5m + USB-kabel 1,5m = 3m total längd)


Förpackningsinnehåll: Headset, Avtagbar mikrofon, Headset ställ, USB-kabel, USB audio station, HDMI till 3,5mm splitter-kabel och manual


ARTNR ASG-110

ASUS ROG Centurion gaming headset