AppBot Link, nätverksstyrd övervakningsrobot, Android/iOS, vit

AppBot Link – Nätverksstyrd övervakningsrobot, IR-LED, PIR-sensor, tvåvägs ljud, 802.11b/g/n, app för Android och iOS, vit


AppBot Link är en övervakningsrobot för ditt hem eller företag som du kan fjärrstyra via din smartphone. Det som krävs för detta är ett trådlöst nätverk i ditt hem samt att du har appen installerad i din smartphone.


Du har möjlighet att styra robotens rörelser samt att tilta ”nacken” på roboten där kameran sitter i 120°. Kameran ger dig möjlighet att ta stillbilder i 1080p upplösning samt filma i 720p kvalitet.


Skulle roboten tippa bakåt finns en möjlighet att via appen välta tillbaka roboten i ursprungsläge. Roboten har möjlighet att filma även i dåligt mörker vilken kan hjälpa dig att övervaka ditt hem nattetid vid t.ex. en längre resa från hemmet.
Roboten har även en inbyggd PIR-sensor, vilket gör att om du kör förbi en dörr eller fönster och den upptäcker att någon utifrån rör sig i närheten skickas en pushnotis till din smartphone att rörelse har upptäckts.


Tack vare tvåvägs ljud kan du antingen med din egna röst göra ev inbrottstjuv uppmärksammad på att du vet om att inbrott sker eller bara samtala med ditt husdjur som du filmar.


När robotens inbyggda 1200mAh Li-Po batteri når en kritisk punkt får du en pushnotis till din smartphone och kan därmed logga in på din robot via appen och guida roboten till den medföljande laddningsplattan för att ladda roboten. När roboten är i laddningsplattan kan du fortfarande snurra på roboten för att alltid ha en 360° vy och fortsätta övervakningen.


För mer information om roboten var god se länken under informationsfliken.


För länk till Android appen, klicka här


För länk till iOS appen, klicka här


• Fjärrstyrd via WLAN och app på din smartphone
• Stöder: Android 4.1 eller senare, iOS 6.0 eller senare.
• Inbyggt 1200mAh Li-Po batteri
• Kan filma i mörker
• Enbart för inomhusbruk


AppBot Link, USB-adapter för vägg, USB-kabel, laddningsplattan samt manual ingår i förpackningen.


Mått(BxDxH): 108x88x90mm


ARTNR appbot LINK

AppBot Link, nätverksstyrd övervakningsrobot, Android/iOS, vit